Dansk Engelsk Tysk Norsk Japansk
 
Nyheder
Artikler

Indisk Chai opskrift

ARTIKLER

Chai fænomenet stammer oprindeligt fra Indien og Nepal, hvor man igennem mange år har blandet kraftig the og krydderier og tilsat mælk og sukker. Der findes ikke en endegyldig opskift på chai, da den er meget forskellig fra område til område, men vi har sammensat en indisk chai af Assam the, kanel, appelsinskaller, nellike, pomerans, peber, enebær og allehånde. Ikke sjældent kaldes chai for theens cappuchino og bør nydes let sødet.

Tilberedning:
5 store the-mål til en liter (2/3 vand 1/3 sødmælk). Theen koges op med vand og mælk i en lille gryde og simrer i 5 minutter. Herefter sies bladene og krydderierne fra og så er chai´n klar.

Søgeresultater
160,-
Pr. 100g
Køb her
120,-
Pr. 100g
Køb her
55,-
Pr. stk.
Køb her
120,-
Pr. 100g
Køb her
288,-
Pr. stk.
Køb her
55,-
Pr. stk.
Køb her
46,-
Pr. 100g
Køb her
85,-
Pr. 100g
Køb her
Because