Dansk Engelsk Tysk Norsk Japansk
 
Nyheder
Artikler

After Dinner Tea

ARTIKLER

Efter en god middag foreslår vi, at De serverer en finbladet Kenya-the tilsat piskefløde og rørsukker. En skøn kraftig the med en helt fantastisk cremet smag. De kan med fordel nyde en stuetempereret Malt Whiskey (Islay) til theen.

Tilberedning:
Kenya theen trækker i 6 minutter og bladene fjernes. Bunden af tekoppen dækkes af rørsukker og rørsukkeren dækkes af piskefløde. Herefter fyldes koppen med Kenya the og theen er nu klar. Det er vigtigt at theen hældes ned i fløden og at fløden ikke kommer i til sidst.

Søgeresultater
160,-
Pr. 100g
Køb her
120,-
Pr. 100g
Køb her
55,-
Pr. stk.
Køb her
120,-
Pr. 100g
Køb her
288,-
Pr. stk.
Køb her
55,-
Pr. stk.
Køb her
46,-
Pr. 100g
Køb her
85,-
Pr. 100g
Køb her
Because