Dansk Engelsk Tysk Norsk Japansk
 
Nyheder
Artikler

After Dinner Tea

ARTIKLER

Efter en god middag foreslår vi, at De serverer en finbladet Kenya-the tilsat piskefløde og rørsukker. En skøn kraftig the med en helt fantastisk cremet smag. De kan med fordel nyde en stuetempereret Malt Whiskey (Islay) til theen.

Tilberedning:
Kenya theen trækker i 6 minutter og bladene fjernes. Bunden af tekoppen dækkes af rørsukker og rørsukkeren dækkes af piskefløde. Herefter fyldes koppen med Kenya the og theen er nu klar. Det er vigtigt at theen hældes ned i fløden og at fløden ikke kommer i til sidst.

Søgeresultater
75,-
Pr. stk.
Køb her
60,-
Pr. stk.
Køb her
60,-
Pr. stk.
Køb her
60,-
Pr. stk.
Køb her
298,-
Pr. stk.
Køb her
399,-
Pr. stk.
Køb her
695,-
Pr. stk.
Køb her
435,-
Pr. stk.
Køb her
349,-
Pr. stk.
Køb her
Because