Dansk Engelsk Tysk Norsk Japansk
 
Nyheder
Artikler

Thebrygningens ædle kunst

ARTIKLER

Her får De en præcis beskrivelse af hvordan man tilbereder en god kop the. Sådan brygger De Deres the.

SORT THE

1. Vand fra den kolde hane bringes i kog.
2. Det friskt kogte vand hældes direkte ned i thekanden, hvor bladene flyder frit rundt.
3. Theen trækker ca. 6 min.( the med garvesyrer) eller 8-10 min (the uden garvesyrer)
4. Der røres rundt i kanden.
5. Hvis det er en the med garvesyrer dekanteres theen nu over på en forvarmet thekande, således at
bladene bliver i den første kande. The uden garvesyrer skal ikke dekanteres.
6. Nu er theen klar
Mål: 1 måleske/2 gram pr. kop eller 5 pr. liter.

GRØN THE
   
1. Vand fra den kolde hane bringes i kog.
2. Lad vandet stå i ca 5 min til temperatuen når ca70 - 80 grader.
3. Vandet hældes over de frit flydende blade i thekanden og theen trækker som foreskrevet. (Individuel
trækketid for mange af disse theer.)
4. Theen er nu klar.
Alle kinesiske,taiwanesiske og japanske theer er uden garvesyrer, såvel som alle vores frugttheer.


Mål: meget forskelligt fra the til the- Spørg !

Søgeresultater
160,-
Pr. 100g
Køb her
120,-
Pr. 100g
Køb her
55,-
Pr. stk.
Køb her
120,-
Pr. 100g
Køb her
288,-
Pr. stk.
Køb her
55,-
Pr. stk.
Køb her
46,-
Pr. 100g
Køb her
85,-
Pr. 100g
Køb her
Because